Arrimadas torna a carregar contra TV3

Assegura que la televisió "amaga els vincles entre la manifestació d'ahir i l'extrema dreta" i anuncia una llei per regular els òrgans de govern dels mitjans públics

 

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha insistit que "a la Diada es va excloure més de la meitat dels catalans, per això una majoria social a Catalunya no va sortir al carrer, que estava exclosa dels actes". Però Arrimadas ha dit que aquesta és una tònica general, perquè "estem acostumats que el separatisme ho capitalitza tot. Vam veure discursos frontistes, i després de totes aquestes mentides ha arribat l'hora que el separatisme accepti la realitat, i és que ha mentit als seus propis votants i que la majoria social hi està en contra".

 

 

Però a Cs no li va agradar la transmissió de TV3 de la manifestació que va aplegar un milió de persones segons la Guàrdia Urbana: "Va ser una manifestació amb molta gent, però com les de l'octubre passat dels constitucionalistes. La diferència és que va participar-hi l'extrema dreta europea, i Bildu i Otegi, però no he vist a TV3 que expliquin la vinculació entre l'independentisme i l'extrema dreta", ha denunciat, tot recordant que "TV3 en canvi sí que vincula constitucionalisme i extrema dreta". És per això que Cs ha anunciat que el seu grup parlamentari proposarà al Parlament una llei "per garantir una major neutralitat als mitjans públics a Catalunya, similar a la que ja vam presentar per TVE. Volem garantir que per concurs públic es triïn els òrgans de govern dels mitjans. Tenim uns mitjans de comunicació amb un director que està reprovat", ha explicat Arrimadas.

 

Comentaris