El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas, sobre la imputació de polítics catalans: “Sembla que estan molt contents”
  • CA

 

La presidenta de C’s a Catalunya, Ines Arrimadas, ha assegurat que “no és bo” per a Catalunya que tingui representants polítics “imputats o inhabilitats” per tribunals espanyols però “sembla que estan molt contents amb aquesta situació”. Arrimadas ho ha dit en resposta al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, que aquest divendres en una entrevista a l’ACN va donar per fet que l’Estat imposarà inhabilitacions però que això “no aturarà el procés”. En aquest sentit, la líder de C’s a Catalunya ha recordat que “és evident que ells ho han decidit fer” i ha apostat per una “alternativa” de govern a Catalunya que “no busqui l’enfrontament”.

 

Arrimadas també s’ha referit al PSOE, a qui ha emplaçat a sumar els seus 85 diputats a “una oposició forta” per aconseguir fer reformes a Espanya. També ha instat els socialistes a deixar d’estar pendents de la seva situació interna i a mirar “com poden ser útils als ciutadans”.

 

  

En una visita a la Fira de videojocs del Barcelona Games World, la presidenta de C’s ha recordat el suport que el seu partit dóna al sector dels videojocs, amb la presentació d’una proposta en aquesta línia al Parlament i ha instat el govern espanyol a posar més facilitats a aquest sector perquè, segons ha dit, crea llocs de qualitat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa