Arrimadas retreu a PP i PSOE que entrin en el "marc mental separatista"

La portaveu de Cs recorda a Casado i Sánchez que qui ha 'trencat' la convivència "són els que han inundat els carrers de símbols polítics"

 

La portaveu de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha exigit aquest dissabte a PP i PSOE que rectifiquin i no entrin en el "marc mental separatista" amb la polèmica dels llaços grocs. "Sánchez i Casado estan descol·locats i no son conscients del patiment dels constitucionalistes a Catalunya", ha etzibat Arrimadas en una atenció a la seu de Cs a Andalusia. "No permetrem, per tant, que ara es dediquin criticar i atacar els demòcrates que estan defensant un espai públic neutral per a tothom", ha continuat la portaveu de Cs a Catalunya després del distanciament amb populars i socialistes arran de la retirada de llaços grocs protagonitzada per Rivera i la mateixa Arrimadas a Alella. "Els que trenquen la convivència són els que ha inundat els carrers de símbols polítics i els que fan una crida al pensament únic des d'un altaveu d'un ajuntament com Vic", ha assegurat la portaveu de Cs, que també ha carregat contra l'última trobada 'secreta' Calvo-Artadi: "El govern s'està reunint amb el separatisme i amb menys de la meitat de Catalunya, que ho tingui ben clar", ha afirmat Arrimadas.

 

 

"Sánchez ha de tornar al consens constitucionalista i deixar de blanquejar Torra a canvi de seguir uns mesos més a la Moncloa", ha reclamat la portaveu de Cs a Catalunya després d'una reunió de treball amb els candidats de Cs de les províncies andaluses per a les eleccions autonòmiques. "L'últim que ens faltava per veure és que el PP i el PSOE criminalitzin als demòcrates que demanen uns carrers sense propaganda separatista i que portem anys aguantant els abusos del Govern separatista", ha insistit Arrimadas. Per a la líder de la formació taronja a Catalunya, tan Casado com el president Sánchez s'han quedat "descol·locats i no entenen molt bé el que està passant a Catalunya". "I tampoc saben com solucionar-ho", ha reflexionat en veu alta Arrimadas. "Per això, cal que rectifiquin en les seves declaracions i que no s'equivoquin d'adversari", ha conclòs la líder de Cs a Catalunya.

 

Comentaris