Arrimadas: "Prou ja de la corrupció del 3% i de voler-la tapar amb l'estelada"

La líder de Cs a Catalunya no es mostra sorpresa per la petició d'informació de la Guàrdia Civil

 

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, no s'ha mostrat sorpresa pel fet que agents de la Guàrdia Civil s'hagin personat aquest dijous al Palau de la Generalitat, al Parlament, al Departament de Justícia i al CTTI per requerir informació sobre Germà Gordó en relació al cas del 3%. "Prou ja de la corrupció del 3% i de voler tapar-la amb l'estelada", ha afirmat en declaracions als periodistes des de Madrid. Arrimadas ha afegit que el procés és esgotar i que no porta enlloc, en aquets context ha tornat a demanar eleccions al Parlament per poder tenir un Govern "sensat sense corrupció". Segons la líder de Cs, avui és el "game over" del govern "separatista".

 

En referència a l'article del lletrat major del Parlament, Antoni Bayona, que posa en dubte la legitimitat de la via unilateral del referèndum, Arrimadas ha conclòs que el Govern no genera consens ni entre els catalans, ni entre els lletrats del Parlament ni al Consell de Garanties Estatutàries, ni de "ningú que tingui un mínim rigor jurídic i sentit comú". En aquets sentit, ha conclòs que l'executiu liderat per Carles Puigdemont cada vegada està més sol. 
 

Preguntada pel procediment que ha obert el Tribunal de Comptes per decidir si els inhabilitats pel 9-N han de pagar de la seva butxaca els més de 5 MEUR que va costar la consulta, Arrimadas ha acusat l'expresident Artur Mas d'anar de Nelson Mandela i després dir davant del jutge que la responsabilitat és dels funcionaris i dels voluntaris. "Hi ha alguns que van de revolucionaris i de Mandela però tenen un patrimoni que no volen perdre", ha afegit.

 

Comentaris