El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas s’esquinça les vestidures pel possible acord entre el PSOE i ERC
  • CA

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha emplaçat aquest divendres els barons socialistes a “aixecar la veu” per a “frenar la bogeria” del president del govern en funcions, Pedro Sánchez, per arribar al govern espanyol tot “pressionant” l’Advocacia de l’Estat. En una roda de premsa, Arrimadas ha criticat les “pressions intolerables” de Sánchez perquè l’Advocacia “actuï com a defensora d’Oriol Junqueras” amb la finalitat d’aconseguir el vistiplau d’ERC i “arribar com sigui” a la Moncloa. La líder de la formació taronja, que ha insistit en el “pacte constitucionalista”, ha demanat als barons del PSOE que “s’aixequin” i que “facin més que una declaració”: “Com podem estar pendents del que digui Junqueras a la presó?”, s’ha queixat.

Arrimadas ha reclamat que Sánchez deixi treballar “amb tranquil·litat i amb criteris tècnics” els advocats de l’Estat i li ha exigit que en “tregui les mans polítiques”.

D’altra banda, sobre el tradicional Concert de Sant Esteve al Palau de la Música, que va acabar amb proclames sobiranistes i una pancarta de Tsunami Democràtic, Arrimadas ha dit que el separatisme està “expulsant els no nacionalistes de molts esdeveniments de Catalunya”.

“Ens fa sentir incòmodes en moltes festes populars”, s’ha planyut Arrimadas, que creu que són actituds que no es poden “permetre”, com tampoc es pot tolerar “un govern d’Espanya que pacta” amb qui els fa “sentir incòmodes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa