El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas: “El govern que liderarà Pedro Sánchez serà nefast per a Espanya”
  • CA
La cap de llista de Ciutadans a Barcelona, Inés Arrimadas
La cap de llista de Ciutadans a Barcelona, Inés Arrimadas | ACN

 

La cap de llista de Ciutadans a Barcelona, Inés Arrimadas, ha comparegut aquest dilluns al matí per valorar els resultats de les eleccions d’aquest diumenge, que han deixat a Ciutadans amb 57 diputats, 25 més dels que tenia fins ara. Durant la roda de premsa posterior a la reunió del Comitè Permanent del partit, Arrimadas ha destacat que el partit d’Albert Rivera “respecta les decisions electorals, com a demòcrates, fins i tot quan no ens agrada com ha quedat el resultat”. D’aquesta manera, ha deixat clar que Ciutadans no pactarà amb el PSOE: “Sánchez té el govern fet amb Pablo Iglesias i els nacionalistes”, i ha opinat que aquest executiu “serà nefast per a Espanya”.

Reunió del comitè permanent de Cs amb el president de la formació Albert Rivera
Reunió del comitè permanent de Cs amb el president de la formació Albert Rivera | ACN

Alhora, Arrimadas ha assegurat que durant la reunió dels dirigents de Ciutadans aquest matí no hi ha hagut cap debat sobre el fet de pactar o no amb el PSOE, “perquè estem convençuts que Cs no pot pactar amb el que ha pactat amb Quim Torra, Carles Puigdemont i EH Bildu”. La dirigent de Ciutadans també ha explicat que el principal objectiu de Ciutadans en aquestes eleccions era “desallotjar” Pedro Sánchez de La Moncloa, però que “desgraciadament no s’ha pogut complir. Tot i això, ha destacat que la formació taronja “ha crescut de manera exponencial” i que, per tant, exerciran com a líders de l’oposició.

 

Arrimadas també ha lamentat que “el naufragi electoral del PP ha impedit que puguem governar Espanya“, i ha destacat que “els separatistes estan contents i més forts perquè Sánchez continua a La Moncloa”. Finalment, la cap de llista de Cs per Barcelona ha vaticinat que “en les propers eleccions governarem Espanya i Rivera serà president del govern”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa