Arrimadas diu que els llaços grocs són "un atac a la llibertat"

La líder de Ciutadans assegura "ja no es pot negar la fractura social" a Catalunya

 

La líder de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha considerat que "és evident i ja no es pot negar que hi ha una fractura social" a Catalunya que va més enllà de la discrepància ideològica, ha dit aquest dimecres en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Hem vist actes concrets de violència" aïllats però greus, ha assenyalat, i ha assegurat que els Mossos d'Esquadra han registrat més d'un centenar d'actes violents protagonitzats pels CDR. En aquest sentit, ha afirmat, taxativament, que els llaços grocs són "un atac a la llibertat".

 

Ha assegurat que la col·locació dels llaços a l'espai públic té "intencionalitat d'exclusió", i ha sostingut que un ajuntament que està ple d'aquests símbols no pensa en els ciutadans que no coincideixen amb l'independentisme. Sobre la presumpta agressió a una dona al parc de la Ciutadella, ha apuntat que li sembla increïble que s'hagi qüestionat, especialment des dels mitjans de comunicació catalans públics, ha dit, i ha assegurat que "li han trencat la cara davant dels seus fills" per retirar llaços. Ara bé, el marit de la preusumpta víctima va assegurar en declaracions als mitjans que a la seva parella no li havien trencat el nas, com si els havia semblat en primer moment.

 

En aquest sentit, ha afegit que "retirar llaços grocs no ho hauria de fer la gent, ho hauria de fer l'administració", i ha criticat que hi hagi hagut festes majors aquest estiu plenes d'aquesta simbologia.

 
 

Comentaris