Arrimadas diu que el veto a Iceta és perquè ERC amaga un pacte amb Sánchez

"Si no estiguéssim en campanya, a pocs dies d'unes eleccions, el resultat de la votació al Parlament hauria estat diferent", afirma la diputada de Cs

La portaveu de Cs i diputada electe al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, ha assegurat que el veto d'ERC a la designació del líder del PSC, Miquel Iceta, com a senador s'explica perquè estan en plena campanya electoral. "Si no estiguéssim en campanya, a pocs dies d'unes eleccions, el resultat de la votació al Parlament hauria estat diferent", ha afirmat Arrimadas aquest dijous en roda de premsa a la cambra baixa després de presentar les credencials de diputada.

Segons la diputada de Cs, els republicans "necessiten dir als seus que el pacte amb els socialistes no està tancat". D'altra banda, Arrimadas ha argumentat que l'actitud del PSOE també seria una altra fora del període electoral i ha assegurat que inclouria ERC a la Mesa del Congrés i deixaria fora Cs si no estiguessin en plena campanya. "Sánchez necessita els nacionalistes per governar Espanya, ho sap tothom, també els que han votat 'no' a Iceta com a senador", ha dit Arrimadas. 

 

La diputada de Cs ha afirmat que els independentistes "són insaciables" i "més abans d'unes eleccions" i ha insistit que el veto a Iceta és perquè no volen dir "tan clarament" que donaran suport a Pedro Sánchez.

 

Comentaris