El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas culpa Torra dels “atacs a la democràcia dins i fora del Parlament”
  • CA

 

 

“Vostè ha animat els CDR, els comandos violents i separatistes, i això el perseguirà tota la vida, igual que la barbaritat que faran avui al Parlament”. Aquest és el missatge que ha enviat la líder de Cs, Inés Arrimadas, al president Torra, a qui ha recordat que “ahir van intentar assaltar l’edifici on recau la representació de la ciutadania de Catalunya perquè vostè els ha animat, això el perseguirà tota la vida, junt amb els seus tuits racistes i xenòfobs”.

 

Segons Arrimadas, amb la votació al ple sobre els diputats empresonats i a l’exil és “un nou atac a la democràcia des del parlament, que es votar si a vostès els agrada o no una resolució judicial. Arrimadas, que ha repetit textualment moltes frases pronunciades ahir a la roda de premsa que va oferir a la tarda, mentre la resta dels mortals han de complir les sentències judicials, vostès es creuen impunes, tenen una capa de Superman? Creu que serà president de la Generalitat només dient als CDR que empenyin més?”, ha explicat Arrimadas.  

 

I ha tornat a carregar contra TV3, malgrat que el debat és sobre presos polítics i exiliats: “Vostès estan sols i només els dona suport l’extrema dreta que ve de tot el món, d’això no faran un reportatge a TV3 oi? Per això al seu partit l’han fet fora d’ALDE, perquè no volen el nacionalisme retrògrada que representen”.

 

Per tot plegat, Cs ha tornat a anunciar que presentaran una querella criminal contra la Mesa del Parlament, i també contra la Mesa de la Comissió de l’Estatut del Diputat. I a més, estudiaran presentar una altra querella contra els lletrats del Parlament –funcionaris- que avalin la votació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa