El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas acusa Junqueras de “mentir” en dir que no calen funcionaris en unes eleccions
  • CA

 

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha acusat aquest dijous al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, de faltar a la veritat quan diu que a les eleccions no han de participar funcionaris. “Està mentint. Si diu que es poden organitzar unes eleccions normals sense que hi participi cap funcionari està mentint”, ha sentenciat en una entrevista a Rac1, tot afegint que “les eleccions sense funcionaris no tindrien prou garanties”. És per això que Arrimadas ha carregat contra el Govern per provocar una “situació de manipulació absoluta”.

A més, un cop més Arrimadas ha demanat eleccions “autonòmiques” per canviar de Govern. I, de fet, vaticina que els comicis al Parlament arribaran aviat. “L’única cosa bona de l’anunci de la data i la pregunta és que ja no ho poden allargar més”, ha dit, tot afegint que preveu que “pel Nadal hi haurà una situació política molt complicada però a final d’any o principis de l’any que ve hi haurà eleccions autonòmiques”.
 

En la línia habitual del seu discurs, a més, la líder de Cs ha reiterat que “referèndum com a tal no n’hi haurà” l’1 d’octubre. “Ara, que facin una performance ja ho veurem. Espero que no es tornin a gastar els diners dels catalans com van fer el 9-N”, ha afegit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa