Arrimadas, a Cunillera: "Ni aforaments ni indults a polítics que han fet un cop d'Estat"

La líder de Cs a Catalunya considera que seria un "nou pagament de la hipoteca de Sánchez" amb els nacionalistes per seguir a la Moncloa

 

 

 

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha respost aquest dissabte a les declaracions de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, que s'ha mostrat favorable a un indult dels presos polítics si són condemnats i ho demanen. "Des de Cs ho diem alt i clar: ni aforaments ni indults a polítics que han donat un cop d'Estat, ni tampoc pactes amb nacionalistes", ha sentenciat Arrimadas en l'acte 'Stop barreres lingüístiques' celebrat a Palma.

 

 

"Està parlant d'indultar els polítics que es van gastar diners destinats a polítiques socials per fer un referèndum il·legal?", s'ha preguntat en veu alta Arrimadas. "Dels mateixos polítics que han trencat la convivència i que van fer fugir 4.000 empreses de Catalunya, senyora Cunillera?", ha insistit la líder de Cs a Catalunya, que considera que aquest seria "el següent pas" i un "nou pagament de la hipoteca de Sánchez" amb els nacionalistes per seguir a la Moncloa.

 

Comentaris