Arriben els primers resultats de les primàries al PSC

El PSC exhibeix unitat just abans del resultat de les primàries

 

El PSC ha volgut donar sensació d'unitat just abans de conèixer els resultats de les eleccions primàries a la primera secretaria del partit. S'espera que a les 20:00 se sàpiga si Miquel Iceta repeteix com a líder dels socialistes catalans, o bé si la militància ha optat per un canvi d'imatge i de relleu, apostant per l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

Tot i que els dos candidats han arribat frec a frec a les primàries d'aquest dissabte -fins i tot van empatar en el recull d'avals-, el partit assegura que aquest procés electoral intern "enforteix" la formació.

Fonts d'ambdues candidatures han assegurat a El Món que les primàries han "cohesionat" el PSC de cara a uns "mesos complicats" per la crisi al PSOE i la gestió del No a Mariano Rajoy, i el perill que suposa la irrupció del nou partit dels Comuns.

 

Així, els equips d'Iceta i Parlon han mantingut fins al darrer moment el fair play present en tota la campanya, i l'han enfortit de cara a donar la imatge d'un PSC fort i unit, minuts abans de saber qui ha guanyat les primàries.

 

Iceta ha arribat poc després de les 19:00 a la seu del partit, al carrer Nicaragua. Parlon ho ha fet prop d'una hora abans, quan encara hi havia gent a la seu fent cua per votar.

 

 

Primers resultats

 

Els primers resultats donen la victòria a Núria Parlon, tot i que a Tarragona ha guanyat Iceta:

 

 

Comentaris