El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arriben els primers resultats de les primàries al PSC
  • CA

 

El PSC ha volgut donar sensació d’unitat just abans de conèixer els resultats de les eleccions primàries a la primera secretaria del partit. S’espera que a les 20:00 se sàpiga si Miquel Iceta repeteix com a líder dels socialistes catalans, o bé si la militància ha optat per un canvi d’imatge i de relleu, apostant per l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

Tot i que els dos candidats han arribat frec a frec a les primàries d’aquest dissabte -fins i tot van empatar en el recull d’avals-, el partit assegura que aquest procés electoral intern “enforteix” la formació.

Fonts d’ambdues candidatures han assegurat a El Món que les primàries han “cohesionat” el PSC de cara a uns “mesos complicats” per la crisi al PSOE i la gestió del No a Mariano Rajoy, i el perill que suposa la irrupció del nou partit dels Comuns.

 

Així, els equips d’Iceta i Parlon han mantingut fins al darrer moment el fair play present en tota la campanya, i l’han enfortit de cara a donar la imatge d’un PSC fort i unit, minuts abans de saber qui ha guanyat les primàries.

 

Iceta ha arribat poc després de les 19:00 a la seu del partit, al carrer Nicaragua. Parlon ho ha fet prop d’una hora abans, quan encara hi havia gent a la seu fent cua per votar.

 

Primers resultats

 

Els primers resultats donen la victòria a Núria Parlon, tot i que a Tarragona ha guanyat Iceta:

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa