El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arran i SEPC: “Vivim una autèntica revolta popular”
  • CA

La pedrera de la CUP, Arran, i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, volen continuar amb la mobilització popular. Així ho han explicat, la portaveu nacional de la formació anticapitalista, Adriana Roca, i Bel Oliver, en una roda de premsa aquest matí a la plaça Universitat. Segons el seu parer, Catalunya es troba immersa en una “autèntica revolta popular”. De fet, consideren que és “l’esclat d’un conflicte polític”. En aquest sentit, criden a la mobilització demà divendres a les set del vespre a la plaça Universitat.

 

En la roda de premsa, han criticat que es “criminalitzi el jovent” que ha participat en les protestes. “El que és violència és no arribar a final de mes, és la policia que ens pega”. En la mateixa línia, reclamen la dimissió del Govern de Quim Torra, la dissolució de la BRIMO i l’ARRO així com la marxa dels cossos i forces de seguretat de l’Estat. “Davant la repressió, no claudiquem”. El SEPC ha convocat dues jornades de vaga més per aquest dijous i aquest divendres.

En un comunicat, SEPC considera que el moment ”d’excepcionalitat política” no pot deixar indiferents al moviment estudiantil i consideren que ”cap examen ni cap classe valdrà més que la democràcia dels Països Catalans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa