Arran anuncia mobilitzacions contra les visites de Felip VI i Pedro Sánchez

Demanen que Tsunami Democràtic, CDR, Pícnic per la República i el SEPC es sumin a les protestes per coordinar-les

Arran ha anunciat aquest dilluns que prepara mobilitzacions contra les visites que faran a Catalunya Felip VI i el president del govern en funcions, Pedro Sánchez. En una piulada publicada al seu compte de Twitter, l'organització juvenil de l'esquerra independentista convida Tsunami Democràtic, CDR, Pícnic per la República i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a sumar-se a les protestes per coordinar-les.

Es preveu que Pedro Sánchez vingui a Barcelona per tancar la campanya electoral del 10-N, mentre que el rei espanyol visitaria Catalunya en motiu dels Premis Princesa de Girona.

 

La mobilització més sonada que ha fet fins ara Arran és aquella que va acabar amb manifestants llançant pintura als Mossos d'Esquadra que protegien agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil mentre celebraven la violència dels agents contra els catalans que volien votar l'1 d'octubre.

 

Comentaris (7)
Jo Fa 3 mesos
u nens i si fem un magnicidi.
i SEGUIM! Fa 3 mesos
UI UI UI...que pels maseteros de la cara es veu a la foto que el Sánchez és un vulgar lagartijo, reptilià, en paraules d'ara. Així s'enten la falta d'empatia cap als catalans i la cordialitat amb el lagarto mayor del reino.
Pauline Fa 3 mesos
Arran, estem amb vosaltres. Tots contra aquesta gentussa de borbons i el cínic de sanchez, que no és res més que xulo piscines.
joan Fa 3 mesos
De Girona el varem cardar a fora, ara te que anar a Barcelona, tanqueu les portes, que no pugui venir
Victor Fa 3 mesos
Si impeidixen a Pedro Sanchez celebrar amb normalitat un acte de campanya, només li faran un favor. Espero que predomini la intel.ligència.
Francesc Oto Fa 3 mesos
No els volem. Fora de Catalunya.
fotli Fa 3 mesos
home!!! ara es deperten es de la CUP?, això s'en "diu a misses dites"