Aragonès recorda a Sànchez que la participació de Junqueras al debat depèn d’Interior

El parapresident d’ERC avisa que la Moncloa podria impedir per la “porta del darrera” la seva participació

L’adjunt a la presidència d’ERC i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha advertit aquesta tarda que Pedro Sànchez té les claus per tal que Oriol Junqueras pugui participar en el debat electoral de TV3. En un acte polític a Manresa, Aragonès ha clamat que aquells que “no els agrada que ERC guanyi eleccions” tampoc volen que participi en la contesa.

 

“Ara hi ha qui també ho vol impedir, sinó ho impedeixen per la porta del davant, amb un recurs a la Junta Electoral, ho poden fer per la porta del darrera, a través del ministeri de l’Interior d’un govern en funcions de qui depèn la presó de Soto del Real”, ha advertit Junqueras. En base aquestes reticències, Aragonès ha demanat el vot per “Junqueras per tal que se’l trobin al Parlament Europeu”.

 

 

“Aviam si Josep Borrell el podrà mirar els ulls el proper 26 de maig de la mateixa manera que el 21 de maig hauran de mirar-li els ulls, com Albert Rivera, Pedro Sànchez, Pablo Casado o Santiago Abascal, no li podran aguantar la mirada, una mirada del Primer d’Octubre”, ha exclamat Aragonès des de la plaça Sant Domènec davant unes tres-centes persones.

 

 

 

Comentaris