El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès recomana “pecar d’estrictes més del que sigui necessari” en la desescalada
  • CA

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha apostat aquest divendres per “pecar d’estrictes” a l’hora d’avançar en el desconfinament perquè precisament l’obertura que es pot fer és fruit d’un confinament previ. Aragonès, que ha comparegut a Tarragona al costat de la consellera de Salut, Alba Vergés, ha considerat que, tot i que algunes regions estiguin en Fase 1, s’ha de seguir “recomanant fer totes les activitats amb mesures de prevenció”. Aragonès ha recalcat que el més important és “la preservació de la salut de les persones”.

El vicepresident ha indicat que es pot avançar en el desconfinament “gràcies a l’esforç que ha fet la ciutadania quedant-se a casa” i que és “imprescindible que no baixem la guàrdia, seguir de manera estricte les mesures de seguretat”. Aragonès ha reclamat “ser molt curosos, pecant de més estrictes del que sigui necessari” perquè “el que no ens podem permetre és perdre tot el que s’ha guanyat des de març en la lluita contra el coronavirus”.

Aragonès treballa en un pla de reconstrucció econòmica per pal·liar els efectes del confinament en l’economia. Ha afirmat que ara cal “doblegar la corba de l’activitat econòmica perquè pugi de nou amb força”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa