Aragonès reclama recuperar Pedralbes per reprendre el diàleg amb l'Estat

El vicepresident diu que s'ha obert una oportunitat per resoldre el conflicte i demana no desaprofitar-la: "Si no ho fem ara, quan ho farem?"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha reclamat recuperar el "camí" que va marcar la declaració de Pedralbes, firmada fa un any, per reprendre el diàleg entre la Generalitat i l'Estat durant el discurs en els Premis Carles Ferrer Salat. Aragonès ha parlat en lloc del president de l'Executiu català, Quim Torra, que no ha assistit a l'acte organitzat per la patronal Foment del Treball com estava previst. En la seva intervenció, ha assegurat que "un any després" de signar el document "bona part dels reptes estan pendents" i la situació política "és més complicada" després de la sentència del procés. Amb tot, ha afirmat que s'ha obert una oportunitat per continuar la via del diàleg i ha demanat "no desaprofitar-la": "Si no ho fem ara, quan ho farem? Si no dialoguem entre governs, qui ho ha de fer?", s'ha preguntat. El republicà ha considerat que acabar amb el conflicte amb l'Estat "és la millor contribució" que es pot fer al "progrés de l'economia del país".

 
 

Comentaris (13)
Annibal Fa 2 mesos
El Sr. Aragonés ha oblidat que Sánchez sols parlarà dins el que mana la CE i les lleis estatals. Per això millor no sentar-se junts per parlar, ja sabem el què dirá i què oferirà: una almoina. I això ja no ens interessa. Ara s'ha d'anar a per la indepèndencia, costi el preu que costi.
Ramon Fa 2 mesos
El merda de l'esquerra vol que votem el merda de la dreta.
Quin fàstic !! Fa 2 mesos
Resumint, ERC facilitarà la presidència del Sanchez a canvi que Psoe i Podemos facilitin que Aragonès sigui president de la Generalitat l'any vinent.
Josep M. Fa 2 mesos
Lamento profundament el comportament de ERC, ja no va amb els independentistes, ara aspira a seure's a la poltrona de la Generalitat "virtual" els fils de la qual els mouen els del 155. Vergonya aliena, però si, hem de ampliar la base !! La que heu traït !!
decebut de tot Fa 2 mesos
L'Aragonés és tan independentista com un calmar té de mamífer
Andreuza Fa 2 mesos
Amb gent a la presó, amb gent a l'exili, amb gent mobilitzada al carrer,no hi ha diàleg possible. Als del 155, com dirien ni aigua!
Joan Fa 2 mesos
Cada cop em fa més por aquest Aragonès. Un altre Tarradellas, un parell de cops a l'esquena i quatre invitacions a La Zarzuela i tindrem el republicà més monàrquic que hom pugui imaginar-se.
Ramon Fa 2 mesos
Fixeu-vos com el sicariam mediàtic sociato-pudent se n'està molt, de fer córrer la fotografia del merda Pedro Aragonés amb un cartell d'"Espanya ens roba". Però tranquils, que si sociates i pudents aconseguissin fer-lo president de la Generalitat ja prou que la faran córrer els altres partits espanyols.
Ramon Fa 2 mesos
L'empresariat més renegat i botifler vol que votem ERC.
Sometent Fa 2 mesos
A veure, aveure.... Sr. Aragonès.... hagués fet bé de recordar-li a foment el s 60Milions d'€ que fugen al dia de Catalunya i a veure què hi pensa fer Foment per reclamar infraestuctures, i els dinesr que son nostres.. Res, cada cop tinc més clar el perquè no vaig votar ERC ja.
cge Fa 2 mesos
Aragonès el que hauries de fer es fer costat tu i els consellers al nostre President i deixar plantat a un empresariat que no vol mès que guanyar diners a costa del catalans , sense invertir ni un € a Catalunya.En canvi si heu deixat plantat al Presiden Torra al judici.VERGONYA.
Ivett Fa 2 mesos
Es curiós veure que ni el Rufián ni el Tarda diuen res del MHP Torra.
Ramon Fa 2 mesos
Si es fes una competició de quin dels dos és més botifler, més renegat i més merda, caldria VAR.