El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès diu que el Pressupost és “un inici per construir un país més just”
  • CA

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha defensat l’aprovació dels Pressupostos al Parlament aquest divendres perquè es tracta de “l’inici per construir un país més just i pròsper”. Aragonès ha afirmat que són “un molt bon de partida” per fer front a les necessitats que ha provocat la pandèmia.

El vicepresident ha afegit que la pluralitat del país requereix que es pugui “arribar a acords” independentment dels “legítims” interessos particulars de cada partit. Aragonès ha dit que la crisi actual és “una oportunitat per iniciar una nova etapa amb un horitzó clar en la construcció de la Catalunya del futur”.

El país, ha remarcat Aragonès, ha de decidir “com reconstruir-se” després del daltabaix en tots els àmbits que ha suposat la pandèmia: “Estem obligats a reinventar-nos”.

Aragonès ha dit que la crisi actual no pot ser que la paguin els que van pagar la del 2008 i que cal posar el benestar i la qualitat de vida en el centre de l’acció de Govern. “Amb la crisi que vivim començar una nova etapa història en què la qualitat de la vida ens ha de guiar en totes i cadascuna de les decisions que prenem”, ha reiterat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa