Aragonès demana al PSOE incloure una solució per als presos a la taula de negociació

"Encara estem lluny de l'acord. Decidirem al final si ens movem del no inicial", ha volgut deixar clar el vicepresident i coordinador d'ERC a 'La Vanguardia'

El vicepresident del Govern i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha demanat al PSOE buscar un desllorigador per a la situació dels presos. "La fi de la repressió també passa per trobar solucions per a les persones que estan condemnades de manera absolutament injusta. Això també haurà de ser sobre la taula de negociació", ha defensat Aragonès en una entrevista aquest diumenge a 'La Vanguardia'.

El coordinador d'ERC assegura que el pacte d'investidura amb el PSOE no està madur –"encara estem lluny de l'acord"- i que els republicans no s'han mogut del vot contrari a Pedro Sánchez. "Decidirem al final de la negociació si ens movem del no inicial. Dependrà dels continguts: que s'acordi una taula entre governs, on es pugui parlar de tot, amb un calendari i garanties de compliment sobre el que s'acordi", ha volgut deixar clar Aragonès.

 
 

Comentaris