Aragonès creu que a Sánchez "se li han acabat les excuses" per trobar una sortida "dialogada"

​El vicepresident del Govern recorda al president espanyol que té la "predisposició de l'independentisme" i li reclama "anar per feina"

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat aquest diumenge que al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "se li han acabat les excuses" per trobar una "sortida dialogada i democràtica" al conflicte català i "començar un diàleg que és inevitable". En declaracions des de l'Aplec del Cargol, el vicepresident ha reaccionat així al fet que en la clausura de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges no es referís a la situació política catalana ni respongués a la proposta que havia fet el vicepresident català el dia abans davant el mateix auditori de recuperar el Pacte de Pedralbes. Aragonès ha assenyalat que Sánchez té la "predisposició de l'independentisme català" i les "majories al Congrés" i li ha reclamat "anar per feina".

Aragonès ha recordat que en la seva intervenció de divendres al Cercle d'Economia va proposar recuperar el document signat al desembre al Palau de Pedralbes i que "dona marge per començar un diàleg que és inevitable". "Evidentment ens hem de seure a la taula i parlar", ha insistit el vicepresident, que al mateix ha deixat clar que el Govern no renunciarà a l'objectiu final de la independència perquè "és el projecte de futur per a aquest país". El vicepresident també ha comentat que haurà de ser el president espanyol "qui gestioni la decepció" dels empresaris.

 
 

Comentaris (13)
LLARENA dPENA Fa 8 mesos
Quina vergonya més gran, i permamnent, escoltar els d'EAC (Esquerra Autonomista, antiga ERC), sigui l'Aragonée o en Tardà, demanant dialeg per anar a Madrid de genolls i amb els pantalons abaixats, a veure si els hi donan alguna almoina. Estan disposats a qualsevol baixexa amb tal de governar la GENE, fins i tot, anar junts amb el PSOE català (155) a l'Ajuntament de BCN. Hipócrites.
Portuguez Fa 8 mesos
🎗 Nos paizes civilizados, os senhores pedem escusa aos criados, empregados e a todos os mais se for o caso. Mas Castela nunca foi civilizada, e a E sem R nem C sabe-o perfeitamente. O Castelhano manda porque tem armas, policia e corrupção, o castelhano é sempre derrotado, o castelhano abandona ofendidíssimo por não ser amado pelos ex-subjugados, e violados, mas perdão não sabe pedir. Coitados!
ara no toca Fa 8 mesos
Pere Aragones, nomes aspira , per estatura tambe...., a ser el nou Pujol, i aixi controlar la Generalitat autonomica, durant molts anys, es un politic jove, que nomes ambiciona poder i viure molts anys de la politica....... la independencia, es un risc que no vol assumir perque posa en perill el seu futur politic, aixo , es el que heu votat tots el que heu votat ERC.......
fran bcn Fa 8 mesos
Ho sento, però penso no es pot anar a "parlar" nomes amb l argument de "referèndum si o si o...independència si o si"... No ho veuen aquest politics fanatics i passats de voltes que això es IMPOSSIBLE, el contrari es enganyar la gent de bona fe que ens o vam creure. Sisplau governeu i cerqueu terceres vies semblant als bascos, a ells els va be i viuen millor...
airausu Fa 8 mesos
L'independentisme màgic és pensar que el P(SO)E del 155 ens donarà un referèndum legal a canvi de res. Els junqueristes us podeu quedar amb l'amor per Ñ, però deixeu d'enganyar al personal sense aclarir si voleu una III República Ñola. DUI. ||*||
Ramon Fa 8 mesos
"Duran, fot el camp... que l'habitació del Majestic la volem nosaltres".
marçel Fa 8 mesos
Aquets de ERC ens prenen per curtets….i els catalans seguim amb el lliri a la má. Hi perque hem de ser mes del 50% (i perque no un 70 o 80 o 100%) qui ho diu aixó , la llibertat de Catalunya es un dret históric. Tenim majoria al Parlament ….a Eslovenia no en van fer de referendum (es va fer a posterioi, per validar l'independencia) es van unir 9 partits de diferents ideologies i quan van tindre la majoria ….DUI Sols aixi aconseguirem l'independencia del nostre país.
LLARENA dPENA Fa 8 mesos
lAragonés, igual que en Tardà, em reventen els budells cada vegada que parlen de dialogar. Estan disposats, fins i tot a anar amb de genolls i amb els pantalons abaixats pel que vulgui fer en Sánchez. Tot, no per fer la república. Només per manar a la GENE.
Gràcies per res, erc. Fa 8 mesos
No ens enganyis, Aragones. En sànchez no us necesdita per que erc vau preferir el vostre partit abans que la independència i per això no vau voler fer una llista conjunta guanyadora amb la que ara bloquejariem espana.
RFS Fa 8 mesos
Del TEDH no en parleu.....????
Alícia Fa 8 mesos
Quin pal haver d'escoltar als d'ERC...
castellanufo Fa 8 mesos
Llevo 46 años en Cataluña y nunca, espsña nis habia puteado tanto a los no catalanes
Pau Fa 8 mesos
Si tú Ho dius macuu! Indicar jo...en 46 anys a Catalunya has après català?mira que no et donaràn el pasaport català! La ignorancia i la visión de que un té la vereïtat et fà més ignorant;). Salut i llibertat de Catalunya de feixistes com vosaltres!;)
Mossèn Junqueras Fa 8 mesos
PPerro .... tenemos que hablarrrrr