Aragonès creu que a Sánchez "se li han acabat les excuses" per trobar una sortida "dialogada"

​El vicepresident del Govern recorda al president espanyol que té la "predisposició de l'independentisme" i li reclama "anar per feina"

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat aquest diumenge que al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "se li han acabat les excuses" per trobar una "sortida dialogada i democràtica" al conflicte català i "començar un diàleg que és inevitable". En declaracions des de l'Aplec del Cargol, el vicepresident ha reaccionat així al fet que en la clausura de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges no es referís a la situació política catalana ni respongués a la proposta que havia fet el vicepresident català el dia abans davant el mateix auditori de recuperar el Pacte de Pedralbes. Aragonès ha assenyalat que Sánchez té la "predisposició de l'independentisme català" i les "majories al Congrés" i li ha reclamat "anar per feina".

Aragonès ha recordat que en la seva intervenció de divendres al Cercle d'Economia va proposar recuperar el document signat al desembre al Palau de Pedralbes i que "dona marge per començar un diàleg que és inevitable". "Evidentment ens hem de seure a la taula i parlar", ha insistit el vicepresident, que al mateix ha deixat clar que el Govern no renunciarà a l'objectiu final de la independència perquè "és el projecte de futur per a aquest país". El vicepresident també ha comentat que haurà de ser el president espanyol "qui gestioni la decepció" dels empresaris.

 
 

Comentaris