Aragonès convida Cs a "participar dels espais de diàleg" per resoldre el conflicte de Catalunya

Carrizosa retreu als independentistes la seva acció de Govern i avisa que "no son majoria i no ens poden estirar dels cabells i arrossegar la resta a la independència xafant les lleis"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha convidat aquest dimecres a la tarda Cs a canviar d'estratègia amb el conflicte català i formar part del bloc que vol "trobar una solució política a través del diàleg". En una resposta a una interpel·lació del president del grup de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, Aragonès ha assegurat que s'ha "d'encetar una etapa d'anar cap a les solucions", i ha invitat Cs "a participar en tots els espais de diàleg, acudir a les reunions que se'ls cita, a anar al Palau de la Generalitat, o participar de la taula de partits". "No s'autoexcloguin i participin. Tot el que puguem resoldre a les urnes i per la via política és millor perquè la via autoritària judicial no és l'adequada", ha dit.

Abans, Carrizosa havia criticat "la inacció" del Govern i carregat contra les intencions dels independentistes al capdavant de l'executiu. En aquest sentit, ha tornat a insistir que el sobiranisme "no pot fer el que vulgui" i ho ha vinculat al procés. "Recordin: els separatistes no son majoria. No ens poden estirar dels cabells i arrossegar a la independència a la resta. No poden xafar les lleis. I encara que fossin la majoria, haurien de respectar igualment les lleis. Perquè estan fetes per protegir les minories", ha etzibat al seu torn Carrizosa.

 
 

Comentaris