Aragonès aposta per "no allargar en excés" la legislatura

El vicepresident avisa que seria un "error" no aprofitar l'oportunitat del diàleg: "ERC no s'aixecarà mai de la taula"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha apostat per "no allargar en excés una legislatura ja que en termes polítics s'ha de fer un cert reset". En una entrevista a la 'Cadena Ser', el també coordinador nacional d'ERC ha afegit que "s'han de tornar a repartir les cartes electoralment" però no s'ha pronunciat directament sobre si els comicis haurien de ser abans o després de l'estiu. Pel que fa a la figura del mediador que reclama el president de la Generalitat, Quim Torra, ha avisat que seria un "error" que l'independentisme no aprofités l'oportunitat del diàleg. "ERC no s'aixecarà mai de la taula del diàleg. Si no és possible millorar les condicions de l'acord ERC-PSOE, no podem dir que no hi ha diàleg", ha conclòs.

 
 

Comentaris (6)
Des de Pineda del Caudillo Aragones Fa 4 dies
Aragones i si reparteixes el teu patrimoni descomunal acumulat per la teva famiglia mafiosa i franquista de Pineda del Caudillo y abuelo? ERC mafia rica dels franquistes, torneu el que heu robat, franquistes!!!!!
Aragones Burges Com Cal Fa 5 dies
Aragones el ric, amb un patrimoni descomunal com nen de familia franquista como Dios manda, cal que plegui de la politica. 100 anys de familia de politics, pura corrupcio familiar. Y sino queregali tot el seu descomunal 0atrimoni als catalans, ho entens burges ricatxo d'E.Rics.c?
Ramon Fa 5 dies
A foc lent, els courem a foc lent.
Claravalls Fa 5 dies
Fins als nassos d'aquests traïdors d'esquerra republicana española..teniu a mitg país als tribunals feixistes i vosaltres li feu al llit al franquisme ñols.Amb el bloc del 155 -rates franquistes- no és pacte.Ni un sol vot aquests botiflers. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
enterrador Fa 5 dies
ERC, sabéis que no vais a conseguir nada en referéndum, autodeterminación, amnistía, parar la represión, devolución de los embargos, levantamiento inhabilitaciones, etc . entonces ¿para que pactais con el PSOE/podemos? ...ahhh el tripartito. habeis mentido descaradamente a vuestros votantes.
ja Fa 5 dies
ERC no s'aixecarà mai de la taula per que el PPSOE el te lligat i li passa llenties per sota de la taula.