El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès acusa Cs d’escampar “falsedats” i recalca el compromís del Govern contra la corrupció
  • CA

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha acusat aquest dimecres Cs d’escampar “falsedats” contra la gestió dels recursos públics de la Generalitat, i ha recalcat el compromís de l’executiu català per lluitar contra la corrupció.

Així ho ha manifestat en la seva intervenció al Parlament durant el debat general sobre la lluita contra la corrupció que va sol·licitar Cs al desembre, quan ha explicat que, malgrat que correspon a Quim Torra fer aquest debats, ho ha hagut de fer ell per les “circumstàncies personals” del president de la Generalitat.

Segons Aragonès, el Govern està compromès amb la lluita contra la corrupció, a eliminar qualsevol actuació susceptible de ser corrupta i fa una “gestió íntegra dels recursos públics”.

“Per conviccions democràtiques i també republicanes, la gestió dels béns públics s’ha de fer amb cautela, des de la màxima exigència, i ha d’estar sotmesa a tota mena de controls“, ha assegurat.

També ha apel·lat a debatre des del rigor i la proposta, i a allunyar-se de falsedats i la demagògia: “El que hem sentit de Cs són falsedats i vulneracions de la presumpció d’innocència. Lorena Roldán haurà de demanar disculpes per algunes de les falsedats que ha expressat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa