El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Baños respon Alberto Garzón: “Avui, a Catalunya, qualsevol cosa és possible”
  • CA

 

Antonio Baños, portaveu de Súmate, ha replicat punt per punt tots els arguments que el líder d’Izquierda Unida, Alberto Garzón, va plantejar en un article publicat a Público el passat diumenge 16 de juliol. En aquest text, Garzón responia a la vegada una carta de Pau Llonch, destacat militant de la CUP, en què critivaca la seva postura per no donar suport al referèndum de l’1-O.

 

En l’article, Baños refuta els arguments del membre d’Unidos Podemos a Madrid, que titla de conjunt de “tòpics” i de “pobresa argumental”. Amb cert enuig, Baños demana a Garzón que no l’admiri tant com diu que fa: “Garzón em diu l’admirat Antonio Baños. Dons bé, que no m’admiri tant (…) Perquè jo no puc dir res semblant d’algú que impedeix la ruptura del règim només perquè no el dirigeixen ells”.

 

 

Baños deixa anar frases lapidàries com “perquè clar, l’autodeterminació és un dret… Però depèn. Com tot, sembla que depèn de Madrid” o “pot passar qualsevol cosa i això és el motor perquè les classes populars sortim a defendre el referèndum i la República. Avui, a Catalunya, qualsevol cosa és possible. Que això et faci por és el que em fa pena”.

 

El text sencer d’Antonio Baños

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa