Anglada porta a judici a dos exregidors de l'Ajuntament de Vic

La denúncia es remunta a l'agost del 2017

L'expresident de Plataforma per Catalunya (PxC) i actual líder de Som Identitaris, Josep Anglada, portarà a judici a dos exregidors de l'Ajuntament de Vic per presumptes injuries i coaccions. Es tracta de Jaume Colomer (ERC), que actualment exerceix de gerent al Consell Comarcal d'Osona, i l'exregidor de Vic per a Tots, Arnau Martí. La denuncia es remunta a l'agost de 2017 quan, en un acte a Vic de rebuig als atacs terroristes de Barcelona i Cambrils, els llavors regidors li haurien volgut treure uns cartells amb el símbol de prohibició de mesquites i on es podia llegir "Fora jihadistes de Catalunya". Segons ha anunciat Som Identitaris, la vista se celebrarà el proper 9 de març al Jutjat d'Instrucció número 3 de Vic.

Els fets van tenir lloc instants abans dels cinc minuts de silenci per rebutjar els atacs terroristes de Barcelona i Cambrils. Anglada, i algunes persones que l'acompanyaven, van mostrar cartells amb el símbol de prohibició de mesquites i on es podia llegir "Fora jihadistes de Catalunya". Alguns ciutadans van cridar perquè els retiressin i alguns dels regidors del consistori es van posar davant per tapar-los. Anglada va voler seguir mostrant el cartell i un dels regidors li va prendre el paper. El llavors regidor de Plataforma va intentar recuperar-lo i es van viure moments d'empentes.

Segons ha manifestat Anglada, en un comunicat, es va sentir "agredit" pels dos exregidors de l'Ajuntament de Vic. Assegura que va rebre empentes i cops per part dels llavors edils. "En una democràcia tothom té la llibertat d'expressar lliurement la seva llibertat d'expressió malgrat que en alguns no els hi agradi", assegura, tot titllant els fets d'"intolerants".

 
 

Comentaris (3)
un tipo que vive en Tabarnia Fa 16 dies
si veiesi-ho el pallasso del Anglada pasajan per Vic, sembla el perdona vides, amb el coll de l,americana eixacat com si fos el xulo piscines , be! de fet xulo si piscines no perque no te ni mitja plantofada, pero es creu importan, en quan els pobres seguidors no donene mes de si, jo els possaria la granota i a remenar la merde dels porcs que crien
ciutada del mon Fa 16 dies
vota el front nacional amic a veure si amb sort treieu mig esco, jajajaja o be ompliu un trolebus, jo crec que amb la orriols familiars, veins, i amics, l'autobus ple del tot no pero mig autocar crec que si omplireu home jajajajaajajaja.
Visca la Terra Fa 16 dies
L´Anglada és un feixista espanyol que vol la destrucció de Catalunya i no se l´ha d´ajudar en res ni votarlo. Però això no treu que som molts els que creiem que no hi ha lloc a Catalunya per a tantes mesquit es ni per apologia d´una religió incompatible amb la manera de viure dels europeus, i els d´ERC són uns hipocrites retirant cartells que diuen "Fora Jijadistes", i no fent el mateix esforç per eliminar la bandera espanyola allà on governen. A les pròximes eleccions Front Nacion
SALVINI Fa 15 dies
VIVA VIKTOR ORBAN