El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Àngel Ros deixa l’alcaldia de Lleida per ser ambaixador espanyol a Andorra
  • CA

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, es convertirà en el nou ambaixador espanyol a Andorra, segons ha avançat el diari ‘Segre’. El ministeri espanyol d’Afers Exteriors ja ha sol·licitat el plàcet del govern andorrà i, previsiblement, el proper divendres el Consell de Ministres espanyol el nomenarà oficialment.

 

Així, Àngel Ros deixarà l’alcaldia de Lleida després de 14 anys i a falta de menys d’un perquè hi hagi eleccions municipals. Segons afirma el diari lleidatà, Ros continua tenint el suport del PSC i de Miquel Iceta per a la reelecció però, en aquest cas, les pressions familiars i les fortes crítiques que ha rebut pel seu pacte de govern amb Ciutadans l’han fet decidir-se a acceptar aquest càrrec, que li va ser proposat pel també lleidatà i socialista Josep Borrell, el ministre espanyol d’Afers Exteriors. El rotatiu també explica com algunes de les altres sortides de Ros amb què s’havia especulat eren la presidència d’una empresa pública o fins i tot la legació espanyola al Vaticà.

 

Pel que fa a la Paeria, és probable que el càrrec que deixarà vacant Ros sigui ocupat per un dels seus dos tinents d’alcalde, Fèlix Larrosa o Montse Mínguez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa