L'ANC crida a manifestar-se de forma "massiva" quan es faci pública la sentència

L'entitat demana seguir les convocatòries a través de les xarxes socials i promou una gran encartellada

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida aquest dimecres perquè la ciutadania surti al carrer de forma "massiva" tan bon punt es faci pública la sentència de l'1-O. L'entitat independentista ha apostat perquè els catalans "facin sentir la seva veu" i els proposen "aturar els vehicles", "fer sonar el clàxon", "fer soroll o protestar al carrer". Demanen que es segueixi les xarxes socials de l'ANC i Òmnium per estar assabentats de les convocatòries de forma "ràpida" i "coordinada" i han publicat un vídeo per motivar a protestar. L'ANC també promou una gran encartellada per "mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria" i "reafirmar que cal assolir la independència". Quan es faci pública la sentència, les entitats posaran data a les cinc Marxes per la Llibertat que arrencaran des de diferents punts del territori fins a Barcelona.

 
 

Comentaris (8)
Samarreta nova! Fa 2 mesos
Quina il·lusió més gran...
Jo Fa 2 mesos
Totalment d'acord amb el que diu "Pere IV".
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CULER I CATALÀ EMPRENYAT ,, SI CULER EMPRENYAT PER QUE FA MOLTS ANYS QUE NO TENIN UNA CHAMPIONS QUE NO LA SABEN GUANYAR Fa 2 mesos
lLA RESPOSTA A LA SENTENCIA Que la donguin primer els nostres politics de ,,E.R.C. y de JXCAT SI molt facil QUE TRENQUIN ARA JA ELS PACTES Que ban fer amb els del 155 AMB EL P.S.C. =P.S.O.E. de PEDRO SANCHEZ ..COMÍN Cabron deja tu L politica DEJA De vivir del cuento ¿ COMO PUEDES PEDIR A LOS CATALANES QUE PERDIN LA SEVA FEINA ? Per què per que judas con tu sigais en el poder UN Treballador no podra anar a la manifestació o perdera la feina i despres ningu
decebut de tot Fa 2 mesos
Tinc una gran por que tot plegat sigui un gran fracàs: els dos grans sindicats espanyols no faran res de res per no molestar el PSOE, del qual cobren. I l'altra meitat de la població catalana o és idiota, o ignorant perduda o botiflera absoluta. Tan de bo que m'equivoqui!!!
Pere IV Fa 2 mesos
Bé, si tots plegats no donem per més, més val això que res. Consti però que tot el que no sigui cridar el poble a l'ocupació indefinida i permanent de l'espai públic és indici revelador de manca de fe en la nostra gent i de poca conviccio i autèntic compromís de les entitats convocants. Que una tal convocatòria sería causa de presò per als convocants ? Potser sí; però sería també una prova d'autenticitat, un exemple a seguir i el primer maldecap seriós per a Espanya.
una pregunta : Fa 2 mesos
Farem casarulades tambe ??
Juan Fa 2 mesos
Deixem de pagar el CUPO als VASCOS ja !!
Antonio Fa 2 mesos
Parem el país ja ,l,única manera de marxar d,Espanya mafiosa dictadora i lladre