L'ANC ja té 400 autocars plens a dues setmanes de l’acte de Perpinyà

El ritme de reserves segueix augmentant, fins al punt que hi ha territorials que ja tenen totes les places plenes

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té 400 autocars plens per l'acte que el Consell per la República celebrarà el dissabte 29 de febrer a Perpinyà amb la participació del president a l'exili, Carles Puigdemont, i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. L’ANC, com a membre del Consell, s’encarrega en aquest cas de gestionar tot l’equip de  voluntaris així com d’organitzar la gran majoria d’autocars que sortiran d’arreu.

Prop de 200 assemblees territorials de l’entitat ja tenen més de 400 autocars plens a dues setmanes de l’acte i el ritme de reserves segueix augmentant, fins al punt que hi ha territorials que ja tenen totes les places plenes. Segons ha informat l'ANC, les persones que estiguin interessades a reservar alguna plaça, només cal que contactin amb la territorial més propera per gestionar-la.
 

Obert un formulari web per inscriure’s al grup de voluntariat de la mobilització

L’Assemblea també ha posat en marxa un web per a totes les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris. Per inscriure-s’hi només cal que visitin l’enllaç perpinya.assemblea.cat.

 

Hi haurà dues sessions presencials informatives a Girona i Vic per a totes les persones que desitgen col·laborar-hi com a voluntàries. La sessió de Girona serà dimarts vinent, 18 de febrer, a l’Auditori Josep Irla, a les 19 h. I la de Vic es farà dijous, 20 de febrer, al Centre Cívic de Can Pau Raba, a la mateixa hora.

 

Comentaris (5)
L'OBSERVADOR ASTORAT Fa 5 dies
PERPINYÀ 29/02/2020 : "THIS IS NOT THE END. IT IS NOT EVEN THE BEGINNING OF THE END. BUT IT IS, THE END OF THE BEGINNING. INDEPENDENCE NOW".
Miquel Fa 5 dies
No sempre és mateixa gent, hi ha gent nova, molts que no hi van però hi estan a favor,.. lo de dir números a favor independència O no, es sabria amb un referèndum clar
joan Fa 5 dies
Aquest que diu que ens aprofiti, quan convoquen alguna ells, en tota l'Escanya franquista n'omplen 4, , i a sobre els que hi van cobren, o menjen de franc, morts de gana.
Ramon Fa 5 dies
És un miracle, que amb tots els poders de l'estat i la pràctica totalitat de l'espai mediàtic al servei del tripartit, no només resistim sinó que pinta que escombrarem? No, no és un miracle. Ho expliquen cinc factors: 1. El patriotisme de l'electorat nacionalista català de sempre; 2. Les xarxes; 3. El perfil del pijoprogre que fa el tomb el 2010; 4. La catalanofòbia dels espanyols; 5. La grapalludesa d'ERC.
FRAN BCN Fa 5 dies
Uffff 400 autocars de fanàtics , que us aprofiti.
GOMBAU Fa 5 dies
I a tu que et produeixi una gastritis perenne.