El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC ja té 400 autocars plens a dues setmanes de l’acte de Perpinyà
  • CA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té 400 autocars plens per l’acte que el Consell per la República celebrarà el dissabte 29 de febrer a Perpinyà amb la participació del president a l’exili, Carles Puigdemont, i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. L’ANC, com a membre del Consell, s’encarrega en aquest cas de gestionar tot l’equip de  voluntaris així com d’organitzar la gran majoria d’autocars que sortiran d’arreu.

Prop de 200 assemblees territorials de l’entitat ja tenen més de 400 autocars plens a dues setmanes de l’acte i el ritme de reserves segueix augmentant, fins al punt que hi ha territorials que ja tenen totes les places plenes. Segons ha informat l’ANC, les persones que estiguin interessades a reservar alguna plaça, només cal que contactin amb la territorial més propera per gestionar-la.
 

Obert un formulari web per inscriure’s al grup de voluntariat de la mobilització

L’Assemblea també ha posat en marxa un web per a totes les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris. Per inscriure-s’hi només cal que visitin l’enllaç perpinya.assemblea.cat.

Hi haurà dues sessions presencials informatives a Girona i Vic per a totes les persones que desitgen col·laborar-hi com a voluntàries. La sessió de Girona serà dimarts vinent, 18 de febrer, a l’Auditori Josep Irla, a les 19 h. I la de Vic es farà dijous, 20 de febrer, al Centre Cívic de Can Pau Raba, a la mateixa hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa