Álvarez de Toledo, aquest és el patrimoni declarat d'una marquesa

La diputada del PP al Congrés per Barcelona disposa als seus comptes de gairebé 400.000 euros

Cayetana Álvarez de Toledo, marquesa de Casa Fuerte i diputada del PP per Barcelona al Congrés dels Diputats a Madrid, es podria queixar dels resultats obtinguts a les darreres eleccions generals, però en canvi no podria fer-ho del volum del seu patrimoni, que depassa de llarg les possibilitats del ciutadà corrent. La diputada popular disposa d’un saldo de gairebé 400.000 euros en comptes corrents o d’estalvis, segons figura en la declaració patrimonial que ha registrat a la cambra espanyola en l’inici d’aquesta legislatura.

Segons les dades, Álvarez de Toledo, que abans de diputada es guanyava la vida de periodista, ho ha fet obtenint uns ingressos molt superiors a la mitjana dels professionals del sector. En concret, la marquesa periodista va percebre 50.966 euros en el darrer exercici per feines en premsa i mitjans audiovisuals. D’acord amb l’informe Wellcomm sobre salaris de la comunicació 2012, a l’Estat espanyol només un 7% dels periodistes cobren més de 45.000 euros l’any. Així que sí, és una privilegiada.

 

Álvarez de Toledo, que amb la seva candidatura a les eleccions passades va enfonsar el PP a Catalunya, va obtenir l’any passat 15.355 euros per la venda d’un fons d’inversió. D’acord amb les dades que ha lliurat, va percebre 4.383 euros pel lloguer d’una antena i 15.200 pel lloguer d’un apartament a França.

La marquesa té en propietat un pis a Madrid i dos a apartaments (un a França i un altre a Argentina), una finca rústica a Toledo i accions a Libertad Digital per valor de 400 euros. A banda, declara tenir un Volkswagen Polo adquirit el 2014.

 

Comentaris