Álvarez de Toledo lamenta haver de presenciar dimarts la presa de possessió dels presos

La diputada popular diu que el veto de l'independentisme a Iceta és la resposta a una estratègia "immoral" de "reconciliació" del PSC

La diputada electa del PPC, Cayetana Álvarez de Toledo, lamenta haver de presenciar dimarts la pressa de possessió dels presos, també electes, al Congrés dels Diputats. Álvarez de Toledo assegura que és un "espectacle denigrant per a la democràcia haver de veure això" i assegura que aquest fet provocarà que la legislatura engegui "debilitada". Pel que fa al Parlament de Catalunya i al Senat, la diputada popular assegura que el veto de l'independentisme a la designació de Miquel Iceta com a senador és la resposta del "nacionalisme" a una estratègia "immoral i ineficaç" del PSC per intentar "reconciliar-se" amb l'independentisme: "Iceta ha utilitzat la paraula diàleg com a propaganda, però és una paraula buida de sentit perquè el nacionalisme el que busca és xantatge", ha etzibat.

 
 

Comentaris (14)
Joan T.... Fa 5 dies
El que es denigrant es veura,t a tú parlant de democracia....estupida....
Sisco Fa 6 dies
Aquesta Sra. parla de democràcia, crec que no té n´idea de que significa aquesta paraula, un consell, no vagi al Congrés i tot resol.
X*2 Fa 6 dies
Fora aquesta feixista,
Ep! Fa 6 dies
Doncs ho tens fàcil: no hi vagis
JORDI Fa 6 dies
Estáis enfermos nois......pero recordar si podéis, que no todo el mundo piensa como vosotros, no han engañado a todo el mundo (menos mal)....Naturalmente va a ser el hazmereir en Cat y el resto de España...
JORDI Fa 6 dies
Jajajaja si???
JORDI Fa 7 dies
Tu lamento es mi regocijo!
Perot Fa 7 dies
Merdosa, putrefacta i fatxa. Què se'n vagi a l'Argentina a tocar el botet. Una dona que perd escandalosament unes eleccions què ens ve a dir, quan ella és una vergonya pels espanyols.
JordiP Fa 7 dies
Doña Esquifida Bocatorta: encara té vostra excelència temps per renunciar a l'escó i estalviar-se l'espectacle de la gleva assumint la part de poder que des de 1850 ha pogut arrencar a la aristocràcia. Puaf! Quin fàstic, oi? Doncs pensi que fa poc més de dos-cents anys es recetava la medicina del Dr.Guillotin. Crec que heu sortit guanyant.
Caye Se Fa 7 dies
1 diputat. Res mes a dir perdedora.
Manel Fa 7 dies
Espanya podrida mafiosa dictadora franquista borbònica
CENDROSA. Fa 7 dies
Cierre los ojos Sra,o mejor no acuda ud. A un acto.democratico como es. No mas esta para los democratas por tanto no creo que se le encuentre a faltar a Ud.
Fat Boy Fa 7 dies
No te gusta la posesion?. Pues tragala, tragala, tragala.
Francesc Oto Fa 7 dies
Doncs encara hauràs de plorar molt més Cayetana. No et convidarem a la declaració d'independència.
JORDI Fa 7 dies
CAT....LA VERGUENZA DE ESPAÑA, DE EU Y DEL MON....
Perot Fa 7 dies
Vergonya de ser el que no he estat mai, espanyol ni que sigui pel DNI i el passaport. Quan en qualsevol estat de la Unió senten la paraula espanyol, se'n riuen. Per alguna cosa serà, penso jo.