Álvarez de Toledo i Fernández, escridassats en un acte electoral a Navarra

La marquesa de Casa Fuerte titlla de "xenòfobs, tribalistes i antidemòcrates" la gent que protestava, que també ha abocat fems

Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández han estat escridassats durant un acte electoral que ha tingut lloc aquest dilluns a Etxarri Aranatz, a Navarra. A més, abans que comencés l'acte algú ha abocat fems a l'indret on els dos polítics del PP havien de parlar. La número u per Barcelona dels populars al Congrés dels Diputats ha titllat de "xenòfobs, tribalistes i antidemòcrates" la gent que protestava per la seva presència. El president del PPC, de la seva banda, ha recordat que un 15% dels habitants d'aquest municipi voten el seu partit. "Us sembla decent que el 15% dels vostres veïns no pugui sortir al carrer per expressar democràticament les seves idees?", ha increpat als que cridaven. La marquesa de Casa Fuerte s'ha adreçat a aquest percentatge que els vota per recordar-los les paraules del Rei en el discurs del 3 d'octubre del 2017 adreçat als espanyolistes de Catalunya: "No esteu sols".

"La paraula és de tots, i la plaça pública és de tots. La democràcia és parlar i debatre i dialogar. No és cridar mentre altres parlem i dialoguem. Feu-vos-ho mirar. Totalitarisme, això és el que defenseu. I ruptura, i decadència i regressió", ha etzibat Álvarez de Toledo als que l'escridassaven. La diputada també ha aprofitat per felicitar la Guàrdia Civil per la detenció de l'etarra Josu Ternera, al qual ha titllat d'"assassí". També ha recordat les "víctimes" de Ternera, i "tots els bascos, navarresos, catalans i espanyols que han sofert les agressions d'ETA". La popular també ha tingut un missatge per al PSOE, que, segons ha dit, "haurà de triar entre gent constitucionalista i demòcrata i aquests d'aquí que no volen la democràcia ni la llibertat". Finalment, la diputada del PP ha recordat que el seu partit defensa "la gran Espanya constitucional que va fer possible la vida en comú dels diferents".

 
 

Comentaris