Álvarez de Toledo: "Ha estat una campanya emocionant, hi ha hagut cops i n'hem rebut alguns"

La candidata el PP per Barcelona defensa el discurs del rei del 3-O, que defineix com "un discurs per adults"

 

La candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha rebut aquest dijous la visita de Pablo Casado que l'ha acompanyat en la seva compareixença davant d'una militància àvida d'escoltar els discursos més vitriòlics contra l'independentisme. Al costat de Casado i del president del PP català, Alejandro Fernández, Álvarez de Toledo començar a acomiadar-se a la campanya fent balanç: "Ha estat una campanya molt emocionant, hi ha hagut cops, n'hem rebut alguns, hem perdut quilos, però també hem rebut molts afectes".

 

La popular ha recordat que a Catalunya va decidir venir amb l'objectiu de "provocar el totalitarisme" i considera que la missió s'ha complert amb escreix. L'episodi a la UAB, on va ser increpada per un grup d'estudiants, se situa com una fita d'aquest campanya. "Vam anar a provocar als totalitaris en nom de la democràcia —ha admès— i vam trobar la llibertat". Ha donat per fet que seguiran per aquesta via i que la seva màxima, en aquest sentit, és no donar "ni un sol pas enrere mai" perquè "la democràcia sempre entra per la porta gran i principal".

 

 

Álvarez de Toledo ha centrat el seu discurs en la defensa de la Constitució, però també de la monarquia: "La figura de Sa Majestat és el vèrtex del nostre estat democràtic i constitucional". La candidata del PP troba a més que Felip VI va estar molt encertat en el discurs del 3-O on va justificar la repressió per l'1-O. Álvarez de Toledo l'ha definit com "un discurs per adults" i ha denunciat que a Catalunya l'estant intentar "prohibir com un anatema". La popular ha fet una defensa tancada del rei perquè, ha assegurat que, "davant dels falsos republicans ell és màxim defensor de la llibertat, la igualtat i la fraternitat".

 

Comentaris