El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Álvarez de Toledo acusa el feminisme de “confrontar” homes contra dones
  • CA

 

 

La cap de llista del PPC per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, ha acusat el moviment feminista d'”evocar la confrontació i la divisió d’homes contra dones”. En un acte de campanya a Lleida amb el candidat Dante Pérez ha acusat l’esquerra de “parlar en nom de totes com durant molt de temps van fer els homes” i de practicar “populisme sexual”. L’aspirant popular ha assegurat que “els homes no són violadors per naixement” ni les dones són “víctimes”, i ha criticat que a elles se’ls respecta més la presumpció d’innocència: “Si ets dona, neixes amb una presumpció d’innocència A. Si ets home, neixes amb una presumpció d’innocència A- o B”.

 

Ho ha dit després que anit, al debat electoral de TVE, protagonitzés una enganxada amb altres participants en criticar la proposta de consentiment sexual que el PSOE porta al programa. Álvarez de Toledo va qüestionar que els socialistes considerin que tot el que no sigui un sí explícit equivalgui a negar-se a mantenir relacions. Aquest dimecres, després de la polèmica, ha culpat l’esquerra d'”utilitzar les dones per generar i sembrar divisió” i ha avisat que el feminisme “és una operació cultural que va per llarg”.

 

Álvarez de Toledo ha defensat el rei Felip VI com a “qui millor representa la llibertat, la igualtat i la fraternitat” i que la Constitució espanyola “mai no ha exclòs ningú, tot el contrari”. “És la pau civil espanyola i per això l’hem de defensar”, ha esgrimit. També ha parlat dels líders independentistes investigats al Tribunal Suprem, que ha titllat de “colpistes”, i ha destacat el “valor pedagògic” que tindria que “complissin totes les condemnes”. Segons ha dit, n’hi hauria prou amb què ho fessin “perquè moltes persones que es pensaven que això era una festa i que la república seria gratis total o ‘low cost’ s’ho pensin una altra vegada”.

  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa