Almeida sobre el cessament d'Álvarez de Toledo: "És una nova etapa"

L'alcalde de Madrid afirma que Álvarez de Toledo és un "actiu" però defensa que Gamarra té un "perfil més que adequat"

L'alcalde de Madrid i nou portaveu del PP, José Luis Martínez-Almeida, ha afirmat que Cayetana Álvarez de Toledo és "un actiu per a la política i per al conjunt de la societat" però ha defensat que la seva substituta com a portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, té un "perfil més que adequat" amb "uns principis i valors amb els quals ens representem tots al PP". "En aquests moments tenim una altra etapa, amb una altra persona d'extraordinària vàlua", ha dit en una atenció als mitjans aquest dijous abans de la reunió de la Junta Directiva Nacional dels populars que oficialitzarà els canvis.

Almeida ha remarcat que Gamarra té una "llarga trajectòria política i de gestió" que la fan la "persona idònia" per ocupar el càrrec del qual ha estat destituïda Álvarez de Toledo, a qui l'alcalde de Madrid ha agraït "la feina que ha fet" i a qui ha mostrat "respecte". El nou portaveu nacional del PP ha rebutjat "centrar-se" en la marxa d'Álvarez de Toledo i com s'ha produït perquè els espanyols "no entendrien" que es posi el focus en això quan cal "donar-los solucions concretes als problemes molt greus que hi ha".

Almeida s'ha compromès a seguir treballant "molt durament" per Madrid tot i les seves noves responsabilitats orgàniques dins el PP i ha afirmat que el seu compromís amb la capital de l'Estat espanyol és "total i absolut".

 
 

Comentaris