El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfred Bosch: “Abracem tots Ernest Maragall com l’aposta guanyadora d’ERC a Barcelona”
  • CA

 

Alfred Bosch ha anunciat aquest divendres que renuncia a ser candidat a l’alcaldia de Barcelona i ha donat el relleu a Ernest Maragall. “Renuncio a ser candidat per l’alcaldia de Barcelona i, a més, també us vull demanar que abracem tots Ernest Maragall com l’aposta guanyadora d’ERC a Barcelona”, ha afirmat.

 

Bosch ha dit que les hores difícils “volen coratge, generositat i intel·ligència” i ha reconegut que per ell avui “és una hora difícil”. Avui mateix, ha remarcat, “he d’actuar d’acord amb la meva i la nostra vocació de servei”. “La generositat no és donar allò que menys desitges, és donar allò que més desitges”, ha dit Bosch buscant un referent poètic.

 

Bosch ha demanat que es doni un suport “sense fissures” a Maragall i ha assenyalat que és un “bon coneixedor” de Barcelona i és una opció guanyadora. Així mateix, Bosch ha dit que de moment seguirà coma president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona.

 

Després de l’anunci, el president d’ERC, Oriol Junqueras, ha expressat el seu agraïment a Bosch a través d’una piulada a Twitter.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa