Alemany: "el document del CAREC no s'ha d'aprovar, s'ha de debatre"

El president del consell d'experts recorda que la proposta que han presentat és el "punt de sortida" de la cimera anticrisi d'avui

El president del CAREC, Salvador Alemany, ha definit aquest matí el document dels consell assessor com un "punt de sortida però no d'arribada". Amb aquestes declaracions, ha donat el tret de sortida a la cimera anticrisi d'aquest divendres. Alemany ha evitat polemitzar així amb el Govern, ja que és presumbile que les tesis liberals del text del CAREC siguin ignorades.

Després que els grups, especialment els d'esquerres, critiquessin algunes de les propostes del CAREC, Alemany ha remarcat que l'informe "no havia de comptar amb l'acord de ningú a priori", ni tan sols del propi Govern, sinó que ha de servir per començar el debat.

Al seu parer, seria important que d'aquesta cimera en sortissin acords sobre punts "menys conflictius" i també voluntat de continuar treballant en els més complexos. En aquest sentit ha coincidit amb el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que ha manifestat que avui s'han d'assolir "acords de mínims".

 
 

Comentaris