Alejandro Fernández acusa Torra de ''degradar'' la figura del President

El president del PPC diu que ''amb les dades a la mà'' l'actual Govern és el que menys ''producció governamental'' ha fet a la història

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha dit que en un any, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha ''degradat'' la figura de la presidència quan ''ell mateix reconeix que és un manat de Waterloo''. En aquest sentit, l'ha acusat de mantenir un to ''hostil'' davant la meitat dels catalans que no són separatistes. Segons Fernández, ''amb les dades a la mà'' l'actual Govern és el que menys ''producció governamental'' ha fet a la història ja que ''estem l'etapa en que el Parlament ha legislat menys''. El president dels populars també considera que el Govern no presta suficient atenció a les necessitats bàsiques i es limita a llençar un missatge de ''confrontació constant''.

Alejandro Fernández ha fet un breu balanç del primer any de mandat del president Torra que es complex demà dimarts. Ho ha fet des de Lleida, on ha presidit la reunió del comitè executiu del partit. Per Fernández, Torra ''no ho pot fer pitjor'' i l'ha acusat que mantenir una actitud de ''falta'' i ''hostil'' perquè només es dirigeix a la meitat de la societat catalana, els "separatistes". Així mateix, l'ha acusat de no haver rectificat els escrits que va fer quan encara no era president.

 
 

Comentaris