El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol veu “comprensible” l’atac a les creus grogues de Vic
  • CA

 

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha sostingut aquest dilluns que és “comprensible” l’incident d’aquest diumenge a Vic, en el qual un cotxe va envestir creus grogues que reivindicaven la llibertat dels presos polítics, encara que ha assegurat que no ho comparteix. “Sense compartir-ho, puc arribar a entendre-ho. No ho comparteixo però sí que puc entendre que la gent estigui farta“, ha afirmat en roda de premsa.

 

Diumenge un cotxe va envestir a gran velocitat les creus grogues que hi havia plantades a la plaça Major de Vic per reivindicar la llibertat dels presos polítics i exiliats catalans. Albiol ha afirmat que plantar creus grogues en espais públics és “una coacció a la resta de ciutadans” que no són independentistes, per aquest motiu entén que algú pugui enfadar-se i reaccionar com el conductor del cotxe.

 

Així, ha acusat l’independentisme de provocar aquest tipus de reaccions: “Estan aconseguint amb campanyes com aquesta que una part de la població exploti anímicament. I quan algú explota anímicament es poden viure situacions com les que es van viure ahir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa