El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol, sobre Rivera: “Tinc altres coses de fer que retirar llaços grocs”
  • CA

 

 

“Com a líder d’un partit polític tinc altres feines que treure llaços grocs”. Aquesta ha estat la resposta del líder del PPC, Xavier García Albiol, a la pregunta de Laura Rosel al FAQS d’aquest dissabte sobre si  retiraria llaços grocs com va fer Albert Rivera ara fa una setmana. Albiol, però, també ha legitimat que hi hagi gent que tregui els llaços de la via pública sempre i quan “no acabin a bufetades”. 

 

Albiol també s’ha referit a la polèmica creada per l’actitud de Rivera contra TV3 i els seus professionals en una entrevista el passat divendres al programa Els Matins. “Ja sap que no estic a favor de la línia editorial de la casa, però jo a TV3 sempre m’he pogut expressar en llibertat”, ha admès tot i criticar que hi hagi llaços grocs per l’edifici de la televisió. 

 

Per altra banda, Albiol ha denunciat tracte de favors dels presos polítics. Fins i tot, assegura haver explicat a la ministra de Justícia espanyola que la majoria de visites es fan passar com a “institucionals” i sense control de seguretat. “Hem lliurat documentació a la ministra de Justícia que acredita privilegis dels polítics a la presó. Actes de privilegi que poden posar en risc la convivència a dins de les presons”, ha asseverat. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa