Albiol: "Senyor Puigdemont, vostè és de la CUP"

El líder del PPC diu que el president de la Generalitat és "el director d'un gran circ"

 
 
El pitjor dels malsons d'un cupaire és que algú digui que un convergent pensa, senti i actua com un cupaire. Doncs això ja ha passat. El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha dedicat part de la seva intervenció a establir paral·lelismes entre la CUP i el president Puigdemont, i ha fet saber al president que "vostè sent, pensa i actua com la CUP. Però la culpa no és de la CUP, són com són, la culpa és de les elits convergents, que poc a poc han renunciat a defensar una centralitat política, se'n recorden del pal de paller?".

 

 
 

Albiol, que ha dit a Puigdemont que "és el director d'un gran circ", ha vaticinat que el president "passarà la història, però a la història per dividir la societat catalana, perquè vostè és el president d'una sola part dels catalans, de dos milions d'independentistes, però deixa de banda els cinc milions de catalans que també ens sentim espanyols".

 

 

 

 

Després, Albiol ha elevat el to dels atacs a Puigdemont i a la CUP: "Vostè només té uns aliats, la CUP, "estos y el señor Otegi, los del mechero y la gasolina", "los que queman banderes de paises de la UE". I ha acabat amb una dita castellana: "Dime con quién andas y te diré quién eres".

 

 

"Ni vostè ni ningú no convocarà un referèndum il·legal a Catalunya. Oi que m'ha entès bé?", ha amenaçat Albiol, que ha instat Puigdemont a presentar una proposta de reforma que s'ajusti a la llei espanyola. 

 

Comentaris