El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol: “Els diputats del PP estem desitjant que arribi l’1 d’octubre”
  • CA

 

 

El líder del PPC al Parlament, Xavier García Albiol, ha preguntat al president de la Generalitat si és certa la informació publicada a la premsa que el vicepresident Junqueras és l’encarregat de coordinar el referèndum. Puigdemont ha respost amb una altra pregunta: “Vostè on era, el setembre del 2016? Perquè que descobreixi avui que el senyor Junqueras té l’encàrrec del Govern de preparar el referèndum, ha trigat una mica a adonar-se’n! I és clar que Junqueras té aquest encàrrec”.

 

Albiol ha expressat la seva “incredulitat” davant les paraules de Puigdemont, i ha explicat que “els diputats del PP estem desitjant que arribi el dia 1 d’octubre per veure quins de vostès assumeixen la responsabilitat del fracàs, l’espectacle de veure’ls barallar-se, entre els diputats de JxSí, per determinar qui es queda la responsabilitat, serà molt interessant, si no fos que la baralla és pel que és”.

Albiol ha seguit la seva intervenció titllant els consellers d’ “independentistes de cap de setmana, sempre i quan no em toquin el patrimoni som independentistes”, ha ironitzat el líder del PP, que creu que el cessament de Baiget per qüestionar el referèndum és “l’evidència més gran que estem davant d’una gran mentida”. I en aquest sentit, ha avisat que “a vostès els tremolen les cames, perquè van en contra de la legalitat, no tenen suport institucional, no tenen paperetes ni urnes, ni locals, i sobretot, no tenen suport social”.

 

Puigdemont s’ho ha pres amb humor i ha respost que “per no tenir res de res, Déu n’hi do com està de preocupat vostè. Si té tan clar que no hi haurà referèndum, hauria d’estar content com unes pasqües, rient i ballant!”, ha reblat.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa