Albiol diu que amb la gestió del Prat es veu la "incapacitat" del Govern per actuar de manera "eficaç"

El líder del PPC demana als consellers de la Generalitat que dediquin els seus esforços per solucionar el conflicte de l'aeroport i no per "menysprear" l'executiu espanyol

 

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha opinat que amb la gestió de l'aeroport d'El Prat "es veu la incapacitat del Govern per actuar de manera eficaç". En una roda de premsa des de la seu dels populars, aquest dimecres al migdia, el líder parlamentari del PPC ha apuntat que la Generalitat "ens té avorrits en demanar constantment totes les competències possibles" i, en canvi, quan té la competència de fer de mediadora en els conflictes laborals demostra que "no actua de manera correcta". En aquest sentit, Albiol ha demanat als consellers del Govern que "dediquin els seus esforços" per solucionar el conflicte del Prat i no per "menysprear" l'executiu espanyol.

 

Albiol, que ha titllat de "vergonya" l'actuació i l'actitud de la Generalitat a El Prat, ha afegit que els catalans que en pateixen les conseqüències "no mereixen" que el Govern estigui "més preocupat" per "erosionar" l'executiu espanyol. Segons el líder del PPC, a més, el conflicte de l'aeroport de Barcelona "no té res a veure, ni afecta per res" el govern espanyol, de manera que Madrid tampoc "hi té res a fer". Finalment, Albiol ha conclòs que l'afer no és polític sinó laboral, i ha exigit a la Generalitat que "hi tiri endavant una solució".

 

Comentaris