El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol demana la dimissió de Torra, “el ‘capo’ dels CDR”
  • CA

 

El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha demanat aquest dimarts la dimissió del president de la Generalitat, QuimTorra, i la convocatòria d’eleccions. Albiol ha avançat que el grup parlamentari del PP presentarà una resolució durant el ple de demà per fer aquesta petició. Albiol justifica la demanda després dels incidents de dilluns al Parlament. “Si hi ha algú responsable dels incidents i de la gravetat del que hagués pogut passar no son única i exclusivament els CDR, el gran responsable és el gran capo dels CDR, Quim Torra”, ha afirmat Albiol.

 

El polític popular troba “inadmissible que qui té la màxima responsabilitat” institucional “es dediqui a incitar” els CDR perquè “usin la violència en totes i cadascuna de les seves actuacions”. Albiol creu que Torra ha de dimitir ja no perquè sigui independentista sinó “per la gravetat del seu comportament, més propi d’un bomber piròman, que en lloc d’apagar el foc, es dedica a encendre’l”.

 

Albiol ha assenyalat que l’intent “d’assalt” al Parlament és conseqüència “de l’actitud totalment temerària de Torra” i ha subratllat que el president ha de renunciar davant “la seva incapacitat per poder mantenir les responsabilitats que corresponen a la màxima institució de Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa