Albiol critica que a les concentracions de Cs "hi van persones amb banderes nazis"

El president del PPC reitera la condemna per l'agressió a un càmera de Telemadrid durant la mobilització d'ahir a la Ciutadella convocada pel partit de Rivera i Arrimadas

 

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha dit que és Cs qui ha de donar explicacions sobre els fets de la concentració d'aquest dimecres al parc de la Ciutadella. La mobilització, convocada pel partit taronja, va rebre el suport del PPC, però Albiol ha deixat clar que qui n'era responsable era el partit que presideix Albert Rivera: "Ha de ser Cs qui expliqui com és que a les seves concentracions hi van persones amb banderes de simbologia nazi o d'extrema dreta", ha sentenciat en un contacte amb la premsa als passadissos del Parlament aquest dijous al migdia. Així mateix, Albiol ha reiterat la condemna del partit per l'agressió a un càmera de Telemadrid durant la concentració.

 

 

El president del PPC ha insistit, en referència a Cs, que quan un partit fa una convocatòria per a una concentració "ha de tenir la "capacitat de controlar-la". En aquesta línia, Albiol ha garantit que quan els populars organitzin una mobilització respondran sobre la gent que hi pugui assistir. Finalment, el cap de files del PPC ha argumentat que la formació va assistir a la concentració d'ahir a la Ciutadella convocada per Cs perquè tenia "lògica" mostrar solidaritat amb la dona agredida, dissabte passat, mentre retirava llaços grocs, així com per rebutjar la situació política amb el "conflicte dels plàstics grocs".

 

Comentaris