Albiol als comuns: "O s'està embarassada o no; no s'està embarassada a mitges"

El líder del PPC demana a Puigdemont que "no intenti posar la por al cos dels catalans"

 

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha criticat aquest diumenge els comuns, i també a Podem Catalunya, després que hagin decidit entomar l'1-O com una mobilització pel dret a decidir i no com un referèndum vinculant. "Igual que a la vida, o s'està embarassada o no s'ho està, no s'està embarassada a mitges", ha etzibat Albiol. I per tant, ha afegit en un paral·lelisme amb la política, o "s'està a favor del referèndum o no; no es pot anar amb ambigüitats dient que no hi estàs d'acord però hi participes". "Aquestes ambigüitats són perilloses", ha assegurat el dirigent popular en declaracions des d'Argentona (Maresme) aquest diumenge. A més, Albiol també ha instat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a "no intentar posar la por al cos als catalans".

Ho ha dit així després de les paraules de Puigdemont al Consell Nacional del PDeCAT, en què va assegurar que l'estat espanyol està "disposat a tot" per aturar el referèndum anunciat per l'1 d'octubre, també a emprendre "represàlies" sobre el conjunt dels catalans.

 

 

"L'Estat només actuarà contra aquells que es dediquen a dividir i fracturar la societat, com ell mateix", ha insistit Albiol. "La resta de catalans, els que actuem amb respecte a l'estat de dret, no hem de témer res. Al contrari, l'Estat seguirà garantint la llibertat i la democràcia que està posant en risc Puigdemont", ha resolt. .

 

Comentaris