Albert Rivera assumeix "la derrota sense pal·liatius" però no plega

Convocarà un congrés extraordinari per la gran pèrdua d'escons

El president de Cs, Albert Rivera, ha assumit la "derrota sense pal·liatius" i "sense excuses" i convocarà un congrés extraordinari per la gran pèrdua d'escons. Cs ha perdut 47 escons el 10-N en relació al 28-A i només n'ha obtingut 10. De fet, tenia representació en 40 províncies i ha passat a tenir-ne només a 7. Rivera ha comparegut aquest diumenge a la nit a la seu del partit taronja a Madrid acompanyat dels dirigents de Cs i ha explicat que ha convocat una "executiva nacional urgent" a les 10 hores de dilluns. El president de Cs ha afirmat que cal "marcar un nou rumb" i que la militància "prengui les regnes del partit".

Tot i la duresa de la campanya contra Catalunya, Ciutadans ha vist com els seus votants se n’anaven al PP, que ha passat de 66 a 88 escons, i a l’extrema dreta de VOX, que s’ha convertit, com vaticinaven les enquestes, en tercera força al Congrés passant de 24 escons a 52. A Catalunya, només ha aconseguit 2 seients per Barcelona, i perd la representació a Tarragona i Lleida que havia aconseguit en els anteriors comicis. Una imatge molt plàstica de la desfeta de Ciutadans és que només ERC ha obtingut més escons a Catalunya (13) que Ciutadans a tot l'Estat espanyol. 

 
 

Comentaris (7)
JOSEP Fa 4 dies
jA NO ET TENIES QUE HAVER POSAT EN POLITICA , NO HI ENTEENS RES NI EN SAPS, AH PERO COM QUE ÉS UN TREPA, ELLS HO HA PROVAT, ARA ES EL FINAL, QUIN LECHE
Ep! Fa 4 dies
T'has hecho daño?!
jo Fa 4 dies
que ostia Manolo que ostia.
tres Fa 4 dies
aLbertito tu la Arrimades podeo anar a pendre pel cul
capità Olives Fa 4 dies
A vegades, la vida posa a seu lloc als 'trepas' impresentables...
Tontin Fa 4 dies
Jajajaja menudo mojon te has comido Carlos Alberto! DIMITE hombre DIMITE..
Ramon Fa 4 dies
Tot porc te el seu Sant Marti