El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alamany: “ERC no ha estat prou valenta”
  • CA

 

 

La portaveu dels comuns al Parlament, Elisenda Alamany, està convençuda que ERC no ha estat prou valenta amb el Govern de Quim Torra. Ara bé, en una entrevista a RAC1 ha admès contactes per perfilar els pressupostos i ha informat que dimecres va anar a veure Oriol Junqueras, Raul Romeva i Jordi Cuixart a Lledoners. 

 

 “Hi ha hagut contactes amb el govern pels pressupostos però no tenim concreció. No sabem si s’assemblaran a Esquerra o a Junts per Catalunya”, ha detallat Alamany. “Existeix la possibilitat d’una majoria d’esquerres”, ha constatat. En aquest sentit, Alamany considera que “Esquerra Republicana no ha estat prou valenta, quedar supeditat a Quim Torra incomoda a molta gent que sent simpatia per ERC”. 

 

Per altra banda, la diputada dels comuns insisteix que a Catalunya “ens mereixem el referèndum”. “Catalunya té el dret a decidir el seu futur i el govern espanyol ha d’escoltar Catalunya”, ha afegit. 

 

Per altra banda, Alamany ha explicat que dimecres va anar a veure a la presó  a Oriol Junqueras, Raul Romeva i Jordi Cuixart. “Estan forts i amb esperança. No existirà normalitat democràtica fins que surtin de la presó”, ha insistit. Així mateix, s’ha mostrat “convençuda” que Ada Colau revalidarà l’alcaldia de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa