Alamany: "ERC no ha estat prou valenta"

La portaveu dels comuns visita Junqueras, Romeva i Cuixart a Lledoners

 

 

 

La portaveu dels comuns al Parlament, Elisenda Alamany, està convençuda que ERC no ha estat prou valenta amb el Govern de Quim Torra. Ara bé, en una entrevista a RAC1 ha admès contactes per perfilar els pressupostos i ha informat que dimecres va anar a veure Oriol Junqueras, Raul Romeva i Jordi Cuixart a Lledoners. 

 

 

 "Hi ha hagut contactes amb el govern pels pressupostos però no tenim concreció. No sabem si s'assemblaran a Esquerra o a Junts per Catalunya", ha detallat Alamany. "Existeix la possibilitat d'una majoria d'esquerres", ha constatat. En aquest sentit, Alamany considera que "Esquerra Republicana no ha estat prou valenta, quedar supeditat a Quim Torra incomoda a molta gent que sent simpatia per ERC". 

 

 

Per altra banda, la diputada dels comuns insisteix que a Catalunya "ens mereixem el referèndum". "Catalunya té el dret a decidir el seu futur i el govern espanyol ha d'escoltar Catalunya", ha afegit. 

 

 

Per altra banda, Alamany ha explicat que dimecres va anar a veure a la presó  a Oriol Junqueras, Raul Romeva i Jordi Cuixart. "Estan forts i amb esperança. No existirà normalitat democràtica fins que surtin de la presó", ha insistit. Així mateix, s'ha mostrat "convençuda" que Ada Colau revalidarà l'alcaldia de Barcelona.

 

Comentaris