Alamany a Cs: "On els ensenyen que la política es pot fer amb tan poca humanitat?"

La portaveu dels comuns al Parlament lamenta la "baixesa" i la "irresponsabilitat" dels líders de Cs per retirar llaços grocs

 

La portaveu dels comuns al Parlament, Elisenda Alamany, ha interpel·lat directament els líders de Cs Albert Rivera i Inés Arrimadas per treure llaços grocs a Alella, al Maresme. "On els ensenyen que la política es pot fer amb tan poca humanitat? Quanta baixesa i quanta irresponsabilitat", ha manifestat Alamany a través dels seu compte de Twitter. Aquest dimecres, Rivera i Arrimadas han explicat que han decidit retirar llaços grocs davant la "inacció" del govern espanyol i del govern de Torra. 

 

 

 

 

Albert Rivera i Inés Arrimadas han retirat llaços grocs aquest dimecres al migdia a la rambla d'Àngel Guimerà d'Alella, el Maresme. El president del partit i la líder de la formació a Catalunya han arrencat aquests llaços d'una tanca mentre els cotxes que passen pel carrer fan sonar les seves botzines. En declaracions als periodistes, Rivera ha defensat que han decidit "netejar l'espai públic de símbols ideològics" davant la inacció del govern espanyol i ha avisat que ho continuaran fent fins que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, reaccioni. Així mateix, ha criticat que el govern de Torra "doni suport als comandos separatistes" que posen llaços grocs a l'espai púbic i ha afegit que hi ha una "situació d'excepció". Segons Rivera, no hi haurà convivència fins que hi hagi neutralitat a l'espai públic i veu demostrat que "a Catalunya hi ha fractura social". Poc després de la retirada dels llaços, un grup de persones els ha tornat a col·locar.

 

Comentaris