El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] Així es va comportar Bosch amb el periodista que ha trasbalsat Borrell
  • CA

Tim Sebastian, l’incisiu periodista de DW poc amic de les concessions als seus convidats —com ha deixat palès en Conflct Zone permet comprovar que el govern espanyol no podrà acusar mai Sebastian de tenir preferències pels líders independentistes i el projecte republicà català. La seva conversa amb Bosch va ser també conduïda en uns termes de duresa però, a diferència de Borrell, l’actual conseller català va entomar les preguntes incòmodes i afilades del periodista amb tranquil·litat i va respondre sense despentinar-se. 

L’actual conseller català va entomar les preguntes incòmodes i afilades del periodista amb tranquil·litat

L’entrevista de Sebastian a Bosch arrenca amb preguntes sobre la sortida a l’exili de part del Govern de Puigdemont, un fet que el periodista considera una fugida per no afrontar les conseqüències de la declaració d’independència. De fet, Sebastian qüestiona “el gloriós” inici de la república quan els seus líders marxen a Bèlgica “escapant d’un possible arrest”. Bosch, que defensa la necessitat de treballar per consolidar la república a la qual s’hi refereix con un “bebè fràgil”, torna a ser qüestionat pel periodista que es pregunta per quina raó els líders independentistes no van considerar que l’Estat espanyol reaccionés com ho va fer després de l’1-O.

 

 

Sebastian no es deixa convèncer fàcilment i continua: “Quin comandant abandona el camp de batalla enmig de la batalla? Quin tipus d’exemple és aquest per a la gent mentre ells demanen a tothom que es resisteixi democràticament i en canvi surten corrents cames-ajudeu-me?” Malgrat el to, Bosch no va sortir de l’entrevista amb la cua entre les cames i va optar per quedar-se clavat a la cadira intentant resoldre els nombrosos dubtes del periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa