Aguirre felicita Montilla per la seva "dignitat"

La presidenta de la comunitat de Madrid diu que el missatge del president de la Generalitat hauria de "d'arribar a tots els polítics"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, la popular Esperanza Aguirre, ha trucat el president de la Generalitat i candidat del PSC, que ahir va patir una desfeta electoral històrica, per felicitar-lo personalment.
Òbviament la causa d'aquesta felicitació no va ser la pèrdua d'escons, sinó el discurs de reconeixement de la derrota, paraules "plenes de dignitat", segons la presidenta madrilenya.

En declaracions al mitjans de comunicació a la seu del PP al carrer Génova a Madrid, Aguirre també ha dit que el discurs de Montilla "hauria d'arribar a tots els polítics" perquè sempre se celebren les victòries, però hi ha "derrotes que s'han d'assumir amb dignitat".

Segons Aguirre el PSC ha estat "castigat" per "passar-se al nacionalisme" encara que també ha remarcat que tenien "en contra" les polítiques del govern de José Luís Rodríguez Zapatero. I ha pronosticat que ahir va començar "el via crucis" del president del govern.

 
 

Comentaris